13 Haziran 2014 Cuma

Korkunç bir puzzle hikayesi!

Bugün ayın 13’ü ve günlerden cuma.  Çoğunuzun aklına geldiği gibi bizim de aklımıza  korku öyküleri  geldi ve size ürkütücü bir puzzle hikayesi anlatalım istedik, maksat biraz eğlenmek..

Keyifli okumalar..


korku
Genç kadın,  kasabanın en ücra köşesinde müstakil bir evde yalnız başına yaşıyordu.  Ne ailesi ne de arkadaşı yoktu ve hayatında hiç evlenmemişti. Tahmin edeceğiniz üzere sevgilisi falan da yoktu. Hayattaki tek eğlencesi puzzle birleştirmek olan genç kadın, her akşam mutfak masasına tek başına oturur, yeni bir puzzle’a başlar ve bitirene kadar uğraşırdı.

Korku hikayelerinin hemen hemen hepsinde  olduğu gibi o gece de  dışarıda soğuk, yağmurlu ve gök gürültülü bir hava vardı.
 Genç kadın, yatak odasında eşyaların yerini değiştirirken tahtaların arasına sıkışıp kalmış tozlu ve eski bir kutu buldu. Kutuyu çekip aldı, üzerinde tabaka halinde birikmiş tozları temizleyince bunun bir puzzle kutusu olduğunun farkına vardı. Kutunun kapağı iyice solmuştu, dolayısıyla genç kadın, kutunun üzerindeki resimden hiçbir anlam çıkaramadı.

Merakı iyice artan genç kadın,  puzzle parçalarını birleştirmeye karar verdi, resme bakmadan da puzzle’ı bitirebilirdi nasılsa..

 Acaba ortaya nasıl bir resim çıkacaktı?

play dead


Puzzle tamamlanınca tam merkezde oluşan kadın figürü, kendisiydi!!.  Bu da neydi böyle?

 Titreyen elleriyle son dört parçayı da yerlerine yerleştirdi ve korku içinde puzzle’ın karşısında donup kaldı.

Çünkü  puzzle’da ortaya çıkan resmin tam ortasında mutfak masasında oturan kendisi vardı, arkasındaki pencerede ise çılgına dönmüş bir adam, elindeki silahı sallarken bir taraftan da  dişlerini göstererek pis pis sırıtmaktaydı. Dehşete kapılan genç kadın, korkudan arkasına dönüp pencereye bakmaya cesaret edemedi.

Son şey, daha önce duyduklarına  hiç benzemeyen  bir cam kırılma sesiydi...

KAYNAK: http://www.scaryforkids.com/jigsaw-puzzle/

2 yorum:

  1. bu hikayeyi yazan çok fantastik bir kafaya sahipmiş. okudum ve çok güldüm. Resimle de çok uyuşmuş elinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Zaten amacımız da eğlenmekti, demek ki başarmışız:)
    Yorumunuz için teşekkür ederiz, sevgiler..

    YanıtlaSil