27 Ocak 2015 Salı

Kadın temalı puzzle'lar & Vicente Romero Rodendo

Kadın temalı puzzle arayanlar için çok örnek var elbette. Bu yazımızda siz puzzleseverlerin özel olarak ilgi gösterdiği Vicente Romero Rodendo imzalı puzzle'lara değinmek istiyoruz. 

 Vicente’nin kimi zaman nü, kimi zaman da uçuş uçuş elbiseler içinde sere serpe poz veren kadınları çizdiği tablolarını tanıtalım istiyoruz.

Akdeniz’in ışığını, kendine özgü sıcağını yansıtan bu  güzel kadınları çizen ressama gelin bir mercek tutalım o halde:

Art Puzzle "Bekleyiş/Expectance" 1000 Parça-Vicente Romero Rodento

Vicente Romero Rodendo (1956- …)


1956 yılında Madrid’de doğmuş, bu yazı yazıldığında 59 yaşında olan İspanyol bir ressamdır kendisi. İspanya’daki en prestijli sanat okulu olan San Fernando’dan özel onur derecesi ile mezun olmuştur. (Salvador Dali’nin aynı okulda 1922’den 1926’ya kadar çalıştığını dipnot olarak belirtelim.)


,

Vicente, okula giderken ilk yıl kendisini heykel yapmaya adamış, fakat kısa zaman içinde fark etmiş ki, içinde var olan ve aktarmak istediği hassasiyetleri ancak resim yaparak anlatabiliyor… Sonrası kendiliğinden gelişmiş ve sanatçı figür ressamlığı yapmaya başlamış. Çoğunlukla kadınlar, bazen de kız çocukları konu olmuş tablolarına. 

Pleasure at Noon,Vicente Romero Redondo (1000 parça)


1990’ların başından bu yana eserleri İspanya’da, İngiltere’de, Fransa’da ve Portekiz’de  sanatseverlerle buluşan sanatçının en son sergisi,  geçtiğimiz 2014 yılında Malaga’da düzenlenmiş.

Vicente Romero Rodendo imzalı  puzzle’lardan seçim yaptığınızda,  bir fotoğraf kadar gerçek, aynı zamanda güzelliğiyle bir o kadar da hayallere götüren şık  tablolar kazandırmış olacaksınız evinize.

Sanatçının eserlerine mağazamızdan buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Keyifli puzzle’lamalar…


Preparation for theNight, Vicente Romero Redondo (1500 parça puzzle)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder