9 Eylül 2014 Salı

Puzzle parçaları dağıntı değildir!

Kabul etmek lazım puzzle birleştirmek, biraz yer kaplayan bir hobi. Yeterince büyük bir eviniz varsa belki de sırf puzzle’larınız için ayırdığınız bir masanız, hatta  çalışma/hobi odanız vardır ve kendinizi bu anlamda şanslı hissedebilirsiniz. Üstüne üstlük, evinizde kalabalık yoksa, dört ayaklı ve yaramaz dostlarınızla birlikte de yaşamıyorsanız, sizin için hiç sorun yok; canınız istediği zaman puzzle odanıza ya da masanıza gidip dilediğiniz gibi vakit geçirebilirsiniz.

görsel, web'den alıntıdır.


Peki ya tam tersi durum söz konusu ise ne olacak?  

Yani evinizde değil özel hobi/çalışma odası, puzzle  birleştirmek için ekstra bir masa veya sehpanız bile yoksa veya küçük çocuğunuz varsa veya çok sevdiğiniz kedinizle birlikte yaşıyorsanız puzzle hobinizden vaz mı geçeceksiniz?


Elbette hayır, çok pratik puzzle yardımcı malzemeleri sayesinde puzzle’ınızın yer kaplamasını önleyebilirsiniz.

Bunlardan en önemlisinin puzzle halısı olduğunu size daha önce buradaki yazımızda anlatmıştık. Bugün de puzzle ayrıştırma kutusunu sizlerle tanıştırmak istiyoruz.


Puzzle Ayrıştırma Kutusu

Ünlü puzzle markası Ravensburger imzalı bu puzzle ayrıştırma kutusunun küçük olduğuna bakmayın, boyutuyla tezat teşkil edecek işlevselliğe sahip kendisi! 

Öncelikle puzzle hobinizle uğraşırken sizi ve çevrenizi rahatsız edebilecek dağıntıları (!) ortadan kaldırmaya birebir pratik bir çözüm olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Siz puzzle ile uğraşırken fazlalıklardan hoşlanmayan titiz anneniz ya da eşiniz artık size laf söyleyemeyecek! Aniden baskın yapan çocuklu misafirleriniz kapıda ayakkabılarını çıkarırken, siz puzzle’ınızın yaptığınız kadarını halısı ile ortadan şip şak kaldırıp, kalan ayrılmış parçaları da karıştırmadan  puzzle ayrıştırma kutusu ile  yaramaz misafir çocuklarının kapsama alanından derhal uzaklaştırabileceksiniz! Yarım kalan puzzle'ınız, temizlik için gelen yardımcınızın "dağıntıları tıkıştırma" gazabına uğramayacak!

Yani bu kutu sayesinde puzzle’larınızın güvende olduğunu bileceksiniz. Hiçbir meraklı çocuk ya da temizlik hastası ikinci şahıs onlara zarar veremeyecek! Bir puzzle tutkunu olarak bu rahatlığın aynı zamanda ne büyük özgürlük olduğunu gayet iyi anladığınızı biliyoruz.

 6 farklı tepsisi sayesinde renklerine ve şekillerine göre ayırdığınız parçalarınızın asla karışmayacak ve de kaybolmayacak olması ise puzzle ayrıştırma kutusunun size sağladığı “bonus” olacak.  Dilerseniz bu tepsileri birbirine bağlayarak işinizi daha da kolay hale getirebileceksiniz. Tepsileri ister üst üste yığın ister yan yana yerleştirin, tamamen size kalmış.


Her bir tepsinin yaklaşık 20*20*2 cm. olduğunu düşünürseniz, bu kutunun ne kadar pratik olduğunu gözünüzde daha iyi canlandırabilirsiniz. Artık bu ayrıştırma kutusu ile siz nereye, puzzle’ınız da tabii ki sizinle birlikte oraya! İster tatile, isterseniz işyerinize (patron kızarsa biz karışmayız!), isterseniz arkadaş toplantısında eğlencelik olsun diye gezmeye…

Peki kaç parçaya kadar? 300-1000 parça arası puzzle’larınız için rahatlıkla kullanabilirsiniz merak etmeyin.

Bu kadar anlattık, fiyatını merak ediyorsanız, sizi buradan mağazamıza alalım.


Keyifli puzzle’lamalar…




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder