21 Ağustos 2015 Cuma

Ünlü tabloların yapbozları için Ricordi Puzzle!

Bu yazımızda resim sanatına ilgi duyan puzzleseverlerin özellikle tercih ettiği Ricordi Puzzle’dan  söz etmek istiyoruz sizlere.

1808 yılından bu yana faaliyette olan Ricordi, iki ana konuda üretim yapan bir İtalyan şirketidir.  Güzel sanatların en ünlü örneklerinden üretilen puzzle’lar ve eğitim amaçlı posterler hazırlıyorlar meraklıları için.  Ricordi’nin bazı posterleri, ünlü Hollywood filmlerinde de yayınlanıyor. Örneğin Clint Eastwood’un yönettiği, Matt Damon ve Morgan Freeman’ın oynadığı “Invictus” filmi bunlardan yalnızca biri.

The Kiss- Hayez-Ricordi Puzzle  

Ricordi’nin her biri ünlü bir tablo olan 490’ın üzerinde puzzle’ı var. Matisse, Michelangelo, Romano, Salvador Dali, Monet ve Van Gogh’un tablolarından üretilen puzzle’larsa bunların yalnızca bir kaçı.

Eğer çarpıcı bir sanat eserinin puzzle’ını birleştirmek istiyorsanız, başka markalarla boşuna kendinizi yormayın. Ricordi’nin zengin koleksiyonunda mutlaka aradığınızı bulursunuz.

Ricordi markasında her bir puzzle, sağlam, geri dönüşümlü kartondan üretilmiştir ve Ricordi puzzle’lar hiç kuşkunuz olmasın ki çevre dostudur. Yüksek kaliteli bir sonuç elde etmek için Ricordi Puzzle’lar “art paper” denilen ve matbaacılıkta kullanılan özel kağıtlara basılırlar. 

Buna ek olarak, altını çizmeliyiz ki Ricordi, “Kayıp parça  desteği” olan nadir markalardan biridir.

Resim sanatına ilgi duyan bir puzzlesever iseniz,  Ricordi Puzzle’lardan seçim yaparken muhtemelen zorlanacaksınız.

Hiç modası geçmeyen tabloların  Ricordi markalı puzzle’ları için mağazamıza buradan bakabilirsiniz.

Parçaları kolayca tamamlanan bir puzzle gibi keyifli günler dileriz…

Kaynak:
http://www.jigthings.com/ricordi-jigsaw-puzzles/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder