22 Nisan 2014 Salı

PuzzleGaleri blogdan ilk merhaba




Bloga ilk yazıyı yazmak ne kadar da garip bir durummuş! Kendi kendine konuşuyor gibi oluyor insan. Binlerce olacağımız günler bir an önce gelmeli, puzzleseverlerden oluşan büyük bir topluluk olmalıyız. 

Böyle balıklama dalar gibi olduk konuya haklısınız. Önce ne yapıyoruz,  amacımız ne, kimiz  konuşalım değil mi..

Burası bireysel bir blog değil; evet gurur duyduğumuz, kendi kategorisinde hatırı sayılır bir yeri olan PuzzleGaleri.com adına tutuyoruz bu blogu. Ama baştan belirtelim ki, sıkıcı-kurumsal bir üslupla sizi yormaya hiç niyetimiz yok. Puzzle, bilinen yararlarının ötesinde bir hobi, bir oyun, bir eğlence.. O halde niye sıkıcı olalım, değil mi ama.. İstiyoruz ki puzzle hobimizi paylaşalım, paylaşırken  hem eğlenelim, hem de öğrenelim. 

Zaman içinde sizlerin de katılımıyla konular mutlaka şekillenecektir; başlangıç konularını biz yine de belirledik. 

Neler mi paylaşacağız? Puzzle dünyasında neler varsa bu blogda mutlaka yerini alacak. Mesela puzzle’a yeni başlayanlara kendi deneyimlerimizi aktaracağız. Puzzle için gereken yardımcı malzemeler konusunda yazılar yazacağız. Yeri gelecek, puzzleseverler dünyada ne tür etkinlikler yapmış onları duyuracağız. Bazen puzzle çeşitlerini anlatırken bazen de sanat kokacak paylaşımlarımız. Ünlü sanatçıların puzzle konusu olmuş resimleri hakkında konuşurken bulacağız kendimizi. Amacımız hep öğrenmek değil elbette, zaman zaman da eğleneceğiz. Mesela kendi aramızda heyecanlı yarışmalar, çekilişler düzenleyeceğiz. 

O halde güzel ve uzun soluklu paylaşımlarımız olsun diyerek başlayalım,  bu arada yorumlarınızla bize destek olursanız, çok mutlu oluruz. 

Sevgiler..

2 yorum:

  1. Blog dünyasına hoşgeldiniz :) Paylaşımlarınızı merakla bekleyeceğim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler, keyifli paylaşımlarda görüşmek dileğiyle; sevgiler..

    YanıtlaSil